Gelukkig Nieuwjaar!

Of zoals wij het hier in Groningen zeggen: Veul heil en zegen.

Graag wensen wij u een heel gelukkig en gezond nieuwjaar!

Hopelijk mogen wij in het nieuwe jaar weer klanten ontmoeten op radiomarkten of in onze winkel.

Het nieuwe jaar is voor ons alweer flitsend van start gegaan. De eerste bestellingen stromen alweer binnen en zijn ondertussen verwerkt.

Website

Onze nieuwe website draait ondertussen bijna een maand. Een aantal kinderziektes zijn er uit gehaald en de snelheid is flink verbeterd. Komt u onverhoopt toch nog een fout tegen? Het wordt enorm gewaardeerd wanneer u dit even laat weten!

Winkel

Door de huidige coronaregels mogen wij helaas op dit moment niet open op de vrijdagmiddag. Indien u iets wilt afhalen is dat natuurlijk op afspraak mogelijk. Voor de vrijdagmiddag geldt dat een simpel mailtje met uw gewenste tijd voldoende is. In de meeste gevallen zal hier gewoon aan voldaan kunnen worden

Nieuw assortiment

Ons assortiment zal op korte termijn aanzienlijk uitgebreid worden; er is een flinke hoeveelheid meetapparaten, surplus en (zend)ontvangers binnengekomen. Deze zal nagekeken worden en op de website geplaatst worden.

De tweede toevoeging betreft een leuke nieuwe samenwerking. Er zullen binnenkort diverse professionele bouwkits op stereocoders en o.a. FM zendertjes komen.

Tot slot zijn er grote hoeveelheden onderdelen die nog op de website geplaatst zullen worden. De oude website leende zich hier niet goed (meer) voor. Met frisse moed zal dit weer opgepakt worden!

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie