SDRPlay handleiding in het Nederlands!

En helemaal gratis!

De meeste bezoekers van onze website (en onze winkel) zullen wel bekend zijn met de SDRPlay ontvangers. Het bijbehorende programma SDRUno is schitterend maar wel veelomvattend. Juist omdat er zoveel met het programma mogelijk is, maakt dat het soms lastig is om wegwijs te worden.  

De handleiding voor SDRUno is (net als het programma) enorm uitgebreid. Al enige tijd was er vanuit diverse klanten de vraag of deze handleiding niet in het Nederlands verkrijgbaar is. Helaas is het antwoord daarop: NEE!

Nu heeft dit probleem zich gelukkig opgelost! Na een aantal avonden stevig doorwerken is de Nederlandse vertaling van de officiële handleiding beschikbaar. Deze is al enige tijd te vinden op de SDRPlay website. Met de komst van onze nieuwe website wordt de handleiding eveneens hier aangeboden.

De handleiding wordt aangeboden ‘as is’, zonder dat hier enige verplichting aan vast zit: u mag hem vrij downloaden, printen, lezen, dromen, etc. Dus niet enkel voor onze eigen klanten beschikbaar maar ook voor mensen die reeds een sdrplay gekocht hadden.

Veel lees (en luister) plezier!!

Download
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie